O nama i kako do posla u inozemstvu

Kako do posla u Njemačkoj ili Austriji ili Švicarskoj

Dobrodošli na Eduworld Posao, stranicu agencije specijalizirane za posredovanje u zapošljavanju u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj!

 

Naša agencija za posredovanje pri zapošljavanju već od 2017. godine uspješno pomaže kandidatima na putu do novih zaposlenja. Fokusirani smo na zapošljavanje u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, te s ponosom ističemo da naše usluge pružamo profesionalno i besplatno. Kao potvrda naše kvalitete, agencija je registrirana u Knjizi evidencije pravnih i fizičkih osoba koje obavljaju djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem, a koja je pod brojem 26/18 vodena u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava.

Naša suradnja ostvaruje se s renomiranim poslodavcima iz Njemačke, Austrije i Švicarske. Svi poslodavci s kojima surađujemo osiguravaju svojim radnicima valjane ugovore i prijave kod svih relevantnih institucija. Smještaj za radnike uvijek je organiziran i ne naplaćuje se unaprijed. U slučaju opcije za posao s hrvatskim ugovorom, istaknut ćemo tu mogućnost unaprijed (npr. oglasi o radu na terenu u Njemačkoj za majstore).

Vaša karijera i zadovoljstvo su nam prioritet, i stojimo vam na raspolaganju kako bismo vas usmjerili prema pravim prilikama. Ovdje u Eduworld Posao, cilj nam je pružiti vam podršku i vodstvo na putu do željenog posla.

 

 

Kako do posla u Njemačkoj, Austriji ili Švicarskoj putem Eduworld Posao agencije?

 

Prvi korak prema vašem novom poslovnom izazovu je jednostavan – kontaktirajte nas!

Pošaljite svoj životopis na info@edu-world.eu, a mi ćemo vas promptno kontaktirati s daljnjim uputama kako započeti proces zapošljavanja. Također, slobodno nas kontaktirajte putem WhatsAppa i Vibera na broj 00385 97 611 6289.

Nakon što nas kontaktirate, idući korak je dogovoriti termin za telefonski intervju kako bismo bolje upoznali vaše preferencije i potrebe. Na temelju tog razgovora, ispunjavat ćemo naše formulare za posao, pripremajući vas za korak dalje – suradnju s našim partnerima u Njemačkoj, Austriji ili Švicarskoj.

U svakom koraku procesa zapošljavanja, Eduworld Posao će biti uz vas. Pružit ćemo vam savjete i podršku oko svih detalja budućeg posla. Imajte na umu da Eduworld Posao djeluje kao posrednik između vas i vašeg budućeg poslodavca – nećete potpisivati ugovor o radu s nama, već s vašim poslodavcem.

 

Jesu li otvoreni oglasi na našoj web stranici (www.edu-world.eu) vaša opcija?

 

Naravno! Slobodno se prijavite putem otvorenih oglasa na našoj web stranici. Međutim, uvijek vam savjetujemo da vas mi predstavimo svim potencijalnim poslodavcima kako bismo povećali vaše šanse za dobivanje najbolje ponude. Industrija poslova se mijenja svakodnevno, pa vam pružamo našu stručnost kako bismo vam pomogli odabrati najbolju priliku.

Na kraju, naš zajednički cilj je da pronađete posao koji vam najbolje odgovara i da vam pružimo podršku na tom putu. Prije nego krenete prema Njemačkoj, Austriji ili Švicarskoj, dobit ćete pismenu potvrdu o budućem poslu od vašeg poslodavca. Ta potvrda sadrži sve bitne detalje o poslu kao što su plaća, smještaj, adresa dolaska te kontakt osoba. Nakon toga, na vama je samo da se pripremite za novu etapu vaše karijere i po dogovoru stignete na vaš novi posao!

 

 

Kontakt

Radno Vrijeme

PON-ČET 09:00 - 16:00h

e-mail

info@edu-world.eu

Mob - HR

+385 (0) 97 611 6289

Mob - DE

+49 (0) 177 7421640

Mob - DE

+49 (0) 157 32057068

WhatsApp

+385 (0) 97 6116289

Viber

+385 (0) 97 611 6289

Facebook

Edu-World Hrvatska